Corine de Ridder nieuwe ondernemer van Yarden in Almere Stad

Datum: mei 22, 2015

Corine de Ridder is een vakvrouw in hart en nieren. Ze is al jaren werkzaam voor Yarden en zet nu de stap naar een franchise onderneming. “Doordat ik al geruime tijd voor Yarden werk, eerst op het hoofdkantoor en later in de uitvaartzorg, ken ik de organisatie door en door. De Franchise tak trok altijd al, maar door omstandigheden was dat toen geen optie. De kaarten liggen nu anders en ik ga er volledig voor. Mijn ambitie is om Yarden in Almere Stad groot te maken.”

“Het persoonlijk contact, gecombineerd met het organiseren van een afscheid, is wat ik het allerliefste doe. De plus die daar nu als franchisenemer bijkomt, is meer zelfstandigheid en vrijheid om het werk op mijn eigen persoonlijke manier te doen. Alle facetten van het vak zelf uit te voeren, zodat de nabestaanden gedurende die periode van overlijden tot aan de uitvaart, één contactpersoon hebben. Deze periode is hectisch genoeg voor de familie. Dan wil je geen ruis op de lijn van zaken die bijvoorbeeld vergeten zijn door te geven. Niets is meer heilloos in zo’n situatie dan dat. Het afscheid moet gewoon perfect verlopen, precies volgens de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Franchise Yarden

Deze nieuwe onderneming valt onder de franchiseformule van Yarden. “Ik ben al zeven jaar in dienst bij Yarden. Ik ben een Yardenier in hart en nieren, daar ben ik trots op. Daarom ben ik zo blij, dat ik mijn ambitie als zelfstandigDirecteur Uitvaartzorg Sabrina Franken (l) verwelkomt Corine de Ridder (r) als nieuwe franchisenemer bij Yarden. Bron: FranchiseFormules.NL ondernemer bij Yarden kan waarmaken. Ik voel mij zeer gesteund. Als kleine onderneming binnen een grote organisatie. Deze regio ken ik goed, ik woon hier al ruim 8 jaar en heb een actief sociaal leven in Almere Stad.”

“Mijn eigen onderneming moet er een worden van oprechte persoonlijke dienstverlening. Eén contactpersoon die alles organiseert en coördineert. Samen met de nabestaanden zetten we het mooist denkbare afscheid voor de overledene neer. Dat plaatje heb ik al helemaal in mijn hoofd.”

Regio Almere Stad

Yarden & de Ridder verzorgt uitvaarten in Almere Stad. “We zijn heel blij met Corine. Ik ken haar al wat langer. Corine is een enthousiaste vakvrouw, die gemakkelijk contact legt en oog heeft voor detail. Zij is daarmee een waardevolle aanvulling op ons team Franchise, aldus Ben Buitelaar, Manager Yarden Franchise.”

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.