Combinatiewinkel D.I.O, The Read Shop en Coop winnaar NFV Innovatieprijs

Datum: juni 2, 2015

De NFV Franchise Innovatieprijs is dit jaar gewonnen door de combinatiewinkel D.I.O., The Read Shop en Coop. Tijdens het Franchisediner op de NFV Jaardag op 28 mei jl. is de prijs is uitgereikt door Hans Biesheuvel, Initiatiefnemer ONL voor Ondernemers en Esthrella Khouw, Manager Opleidingen en Zakelijke Arrangementen ING. 

De combinatiewinkel was de uitblinker met hun innovatie. Zij zijn uit 3 genomineerden beloond met hun innovatieve samenwerking. De nieuwe combinatie is succesvol gebleken en versterkt de leefbaarheid in kleine kernen. Dit heeft hun onder andere tot winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2015 gemaakt.Combinatiewinkel D.I.O, The Read Shop en Coop winnaar NFV Franchise Innovatieprijs 2015. V.l.n.r.: Jos Jongstra, directeur D.I.O., John Uffing, manager franchise Coop, Jos Boot, algemeen directeur The Read Shop. Bron: FranchiseFormules.NL

Uitreiking en bekendmaking 

De genomineerden gaven een filmpresentatie tijdens het Franchisediner op de NFV Jaardag vorige week. Het aanwezige publiek(= leden van de NFV) stemde op één van de genomineerden en de combinatiewinkel is met de meeste stemmen de winnaar voor 2015 geworden.

Nominaties

De NFV leden konden andere leden en zichzelf aanmelden voor de NFV Franchise Innovatieprijs. Een vakjury toetst hun op basis van vooraf gestelde criteria en de innovatie moet betrekking hebben op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen. Uit alle aanmeldingen werden uiteindelijk 3 genomineerden vastgesteld en dit jaar waren de genomineerden: Oil & Vinegar, Home Instead en de Combinatiewinkel: D.I.O., The Read Shop en Coop. De NFV Franchise Innovatieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door ING.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.