Colors@Home groeide met 25 vestigingen in 2011

Datum: april 15, 2012

Crisis of niet, Colors@Home groeit gestaag door. In 2011 kwamen er maar liefst 25 winkels bij en daarmee werd het jaar afgesloten met 125 winkels. Ook 2012 belooft veel goeds voor de populaire woonformule. In het eerste kwartaal zijn al 8 contracten getekend.

De landkaart van Colors@Home wordt zo steeds voller en de landelijke dekking alsmaar dichter. Goed nieuws voor zowel de Colors@Home winkels als de consument. Door de omvang van de groep is vanuit de franchise-organisatie Concepts & Companies, kortweg C&C, veel te bereiken hetgeen ook de omzetten en het groepsgevoel ten goede komt.

Voor de consument die zoekende is naar nieuwe woninginrichting heeft het ook voordelen. Mooie winkels in vele plaatsen in het land, met een groots assortiment, bekende merken, goede prijzen en gedurende het jaar zeer aantrekkelijke acties.

Bron: Concepts & Companies

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.