Color Glo opent vestiging in Zeeland

Datum: oktober 16, 2012

Dat de opmars van Color Glo, de wereldmarktleider op het gebied van de duurzame reparatie van kunststof, leer, textiel en vinyl, in Nederland niet te stuiten is blijkt uit het feit dat er onlangs weer, via Denationalefranchisegids.nl, een franchisenemer is toegetreden tot het netwerk.

Ronald Middelhoek zal, vanuit Burgh-Haamstede, zijn kunsten gaan vertonen in de regio Zeeland. Ronald heeft inmiddels een intensieve opleiding afgerond. De opening van een vestiging in Zeeland is van groot belang voor de landelijke dekking van Color Glo. Diverse lease- en verzekeringsmaatschappijen, horeca ketens en schadeherstelbedrijven hebben inmiddels hun interesse getoond in de mogelijkheden die het bedrijf biedt om schades snel, duurzaam en voordelig te repareren.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_16_oktober_2012.htm#colorglofranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.