Coert Coomans presenteerde op landelijke dag Cijfermeester

Datum: juni 29, 2016

De accountant/boekhouder is vaak het eerste aanspreekpunt in het MKB wanneer over financiering van bedrijfsplannen wordt gesproken. Vaak zijn zij de regisseur van de kredietzijde van de balans. Inmiddels is de bank niet meer de enige financiële dienstverlener die in overweging kan worden genomen. Informele investeerders aantrekken via een crowdfunding platform kan een aantrekkelijke optie zijn. Crowdfunding heeft zijn eigen kenmerken.

Coert Coomans (CEO Capital Circle) sprak op 24 juni j.l. tijdens de landelijke dag bij Cijfermeester over o.a.:

– Aan welke eisen moet de accountant/boekhouder voldoen bij een kredietaanvraag via crowdfunding? Op die manier weet elke partij waar hij of zij aan toe is, wordt de doorlooptijd voor het verkrijgen van de lening verkort en krijgt de investeerder volledige transparantie.

– Aan welke eisen voldoet een goed businessplan?

– De wetgeving rond crowdfunding is nog in volle ontwikkeling, onder meer de AFM die de regels per 1 april verscherpt heeft. onder meer is een investeerderstoets ingevoerd en de mogelijkheid om een investering binnen 24 uur te annuleren voor particulieren.

Meer informatie over Capital Circle vindt u via bijgaand bedrijfsprofiel.

Coert Coomans presenteerde op landelijke dag Cijfermeester. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.