Coert Coomans gastspreker op FranchiseFormules Netwerkmiddag

Datum: november 3, 2015

Coert Coomans, CEO / oprichter van crowdfundingplatform Capital Circle, is aanwezig als gastspreker tijdens de 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag. De middag vindt plaats op donderdag 18 Februari 2016 in Hotel New York in Rotterdam.

Coert Coomans is een veelzijdige ondernemer. Hij is de oprichter van diverse ondernemingen die met name actief zijn in ’the Cloud’, zoals Protagonist BV, Belcentrale BV, Strawberry SEO BV en Radik BV. Met deze ondernemingen worden
meer dan 40.000 MKB’ers bediend. Het realiseren van groei bij MKB-bedrijven staat bij hem hoog in het vaandel. Na zijn afgeronde studie ‘Logistics, Materials and Supply Chain Management’ aan de HES Rotterdam heeft hij verschillende ondernemingen groot gebracht. Coert zal u als co-founder en CEO van Capital Circle meer vertellen over de werking van het platform. Daarbij komt zijn visie op de crowdfunding markt aan bod en legt hij uit hoe Capital Circle zich onderscheidt van alle andere platformen die actief zijn in ons land. 

Capital Circle is de betrouwbare kredietbemiddelaar tussen het MKB en investeerders. Door middel van crowdfunding verbindt Capital Circle franchisegevers / franchisenemers met investeerders. De kracht van Capital Circle is om deze specifieke wensen uit te werken in steeds unieke arrangementen: gestandaardiseerde procedures die een crowdfunding aanvraag eenvoudiger maken en de doorlooptijd aanzienlijk verkorten. Arrangementen bieden voor investeerders het voordeel dat alle leningen meer uniform tot stand komen en dus meer transparant zijn. Voor investeerders zijn de aangeboden kredieten aantrekkelijk(er), omdat ze helder en gestructureerd worden aangeboden. Bijna altijd is er meer zekerheid doordat er solide marktonderzoek is gedaan voorafgaand aan een project. Daarnaast worden niet zelden (financiële) zekerheden geboden door de franchisegever, zoals (een) terugkoopgarantie(s). 

Tijdens de Netwerkmiddag 2016 zal Coert ingaan op recente ervaringen, die hij heeft opgedaan in de franchisebranche sinds de introductie van het crowdfundingplatform in Rotterdam (8 oktober j.l.).

Bekijk hier de andere sprekers. 


De 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag

De FranchiseFormules Netwerkmiddag is toegankelijk voor franchisegevers, formule management en franchisenemers die zitting hebben in de franchiseraad van een formule. Onder het motto: ‘Samen kom je verder!’ gaan we de hele middag kennis delen over crowdfunding en kunt u kennismaken met specialisten op dit gebied.  

Wilt u meer weten over de 6e FranchiseFormules Netwerkmiddag en uw eventuele deelname bevestigen? Bezoek dan de event website: www.Netwerkmiddag.nl 

Red. Lees ook het artikel: “Ziet u de bomen nog door het Crowdfunding-bos?

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.