COACH Rotterdam zoekt DJ-sterren

Datum: september 26, 2013

COACH gaat jong DJ-talent een muzikaal podium bieden in de compleet vernieuwde COACH store aan de Oude Binnenweg in Rotterdam. De kick off vindt vanaf vandaag plaats tijdens het officiële openingsweekend. Aankomende toppers kunnen elke vrijdag, zaterdag en zondag aan het winkelend publiek live hun beats laten horen in de speciaal gebouwde DJ booth die zweeft boven de volle breedte van de COACH winkelvloer. Inschrijven is heel simpel en kan via een speciale app op de Facebook-pagina van COACH.De kick off van de DJ booth is vrijdag 27 september om 12.00 uur aan de Oude Binnenweg 38 in Rotterdam.

Veel getalenteerde jongeren 

Marketing manager Kirsti Boessenkool is ervan overtuigd dat dit open podium gaat aanslaan. “Tijdens de Schooltour gaven onze heroes Robbie Pardoel, dancer Niels van den Heuvel en stylist Kim Keizer workshops aan jongeren. We ontdekten dat onder onze doelgroep veel getalenteerde jongeren zijn, waaronder DJ’s. Zij kunnen alleen te weinig draaien voor een groot publiek. Daarom gaat COACH deze aanstormende talenten een podium bieden. Het is geweldig dat dit vanaf nu kan in Rotterdam.” Via de app ‘COACH zoekt DJ-talent’ kunnen jongeren vanaf 16 jaar zich online inschrijven. “Jongeren hebben behoefte aan zo’n podium”, meent Boessenkool. “Dat blijkt ook uit het aantal inschrijvingen. Het loopt storm! Tot eind oktober zijn de meeste data al volgeboekt.”

Fun & challenge

Boessenkool geeft aan dat dit open podium perfect aansluit bij het concept van de grootste sneakerformule in Nederland. “We zijn meer dan alleen een sneakerstore. COACH is een lifestyle, een way of life. Wij zorgen voor een grotere funfactor en een meer challenge in het leven van jongeren. En dat willen we laten zien! Niet alleen met de Schooltour of spectaculaire Facebook-acties, maar ook live in onze winkels. Deze sensationele DJ booth sluit daar perfect bij aan!”

De vestiging in Rotterdam staat sowieso garant voor een optimale shopping en service experience. De traditionele verkooptoonbank heeft plaatsgemaakt voor twee service desks waar klanten kunnen afrekenen en de COACH crew oplossingen biedt voor wensen van de klant. “Iedereen krijgt in deze lifestylestore een Feel Right At Home gevoel”, garandeert Kirsti Boessenkool. “Plof gerust neer op de loungebank met een drankje, of luister in het weekend naar de beats van de DJ. Never a dull moment in deze winkel!”

De kick off van de DJ booth is vrijdag 27 september om 12.00 uur aan de Oude Binnenweg 38 in Rotterdam. 

Profielschets COACH

COACH is met 50 winkels de grootste sneakerformule in Nederland. COACH is een franchiseformule en actief in de grote en middelgrote steden in Nederland. Met de verkoop van sneakers van met name sportauthentieke merken focust COACH zich op ‘millennials’ in de leeftijdsgroep 13 en 29 jaar. Voor deze jongeren zijn sneakers een belangrijk onderdeel van hun way of life. De stores zijn dan ook inspirerende lifestyle winkels en bieden de klant een complete collectie sneakers van A-merken, bijpassende accessoires en streetfashion items. COACH wil onderdeel zijn van het social web van millennials en met verrassende, interactieve activiteiten en promoties een extra funfactor in het leven van deze jongeren zijn. De franchise-ondernemers worden intensief begeleid in hun bedrijfsvoering op zowel operationeel als strategisch niveau door Euretco, de grootste retailservice-organisatie in Nederland

COACH bestaat 25 jaar in 2014.

 

Profielschets Euretco

Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met ruim 2.100 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij zo’n 3.100 winkels in de branches wonen, mode,  sport en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt   € 2,5 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, wholesale en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren INTERSPORT, Runnersworld, COACH, Decorette, Vivante, Topform, Libris, Blz. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Label Company met Babyface,  LCKR, Rags en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment. De zelfstandigheid van de ondernemer staat centraal in de relatie. Ondernemers profiteren naar eigen inzicht van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Met  280 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.