Cliff Mansour start 100 Procent ICT Talent Haaglanden

Datum: juni 18, 2014

Ondernemer Cliff Mansour uit Den Haag start op 1 juli met de werving- en selectieformule 100% ICT Talent. Cliff is als franchisenemer verantwoordelijk voor het kantoor Haaglanden. Vanuit Den Haag is hij actief voor de hele regio, waaronder onder andere Delft, Zoetermeer en natuurlijk Den Haag vallen. Cliff specialiseert zich uitsluitend op ICT- en Telecom functies en werkt voor de hele zakelijke markt, dus zowel voor MKB bedrijven als voor grote zakelijke bedrijven.

Ray van Berkel, Formule Manager van 100% ICT Talent (Nederland): “Cliff is met recht ervaringsdeskundige. Met ruim 20 jaar relevante werkervaring in ICT functies bij o.a. Philips, Shell, het Ministerie van VROM en ING Nederland weet hij heel goed wat dit type functies inhoudt en welk type mensen hierbij passen. Zijn ervaringen met arbeidsbemiddeling en interim opdrachten maken hem de perfecte partner voor bedrijven in de zoektocht naar het ideale personeel, zowel voor profit als non-profit bedrijven, organisaties en instellingen”.

Cliff Mansour: “Al enige jaren ben ik als ondernemer zelfstandig actief in het uitvoeren van interim opdrachten bij verschillende middelgrote- en grote bedrijven. Mijn ambitie om het werving- en selectie vak te combineren met mijnClff Mansour uit Den Haag franchisenemer bij 100% ICT Talent. Bron: FranchiseFormules.NL kennis van ICT en Telecom branches (en functies) heeft geleid tot de start van mijn eigen werving- en selectiebureau onder de vlag van 100% ICT Talent. 100% ICT Talent is landelijk actief, maar ik concentreer me uitsluitend op regio Haaglanden. Deze regio ken ik goed, ik weet wat er speelt en voel me hier als een spin in het web. Ik ben er klaar voor”.

Geboren in Suriname maar getogen in Den Haag maakt dit hem toch een echte Hagenees. Hij spreekt de taal van de regio, weet goed wat er zich allemaal afspeelt, kent de kansen en bedreigingen en woont én werkt in de regio. “Onze ondernemers, ook Cliff, zijn allemaal vakbekwaam en zelfstandig ondernemer. Met hun kennis van de branche en van de regio dragen ze zorg voor een perfecte dienstverlening. Vakbekwame regionale marktbewerking dus, maar ook de zekerheid van een professioneel en landelijk werkend bedrijf” vertelt Ray van Berkel.

 

100% ICT Talent is een formule van Talent Groep Nederland

Talent Groep Nederland ontwikkelt en exploiteert gespecialiseerde formules voor de werving- en selectiebranche. Met onze formules faciliteren wij zelfstandige ondernemers met een uniek concept en een uitgebreid en professioneel pakket diensten en producten waardoor zij zich kunnen concentreren op datgene waarin zij sterk zijn, namelijk het werven en selecteren van personeel voor hun opdrachtgevers. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.