City Box zoekt franchisenemers in Zwolle en Amersfoort

Datum: juli 17, 2014

De snelgroeiende marktleider in selfstorage, City Box, heeft na Leeuwarden ook in Zwolle en Amersfoort geschikte panden gevonden voor exploitatie (inzet). De lokaties worden binnenkort omgebouwd. City Box, met ruim 60 medewerkers en 23 eigen vestigingen in Nederland, is ambitieus en wil haar organisatie fors uitbreiden middels franchising. De vestigingen in Zwolle en Amersfoort zullen evenals vestiging Leeuwarden ter exploitatie worden aangeboden aan ambitieuze franchisenemers uit de omgeving. De nieuwe City Box-vestiging in Amersfoort (artist impression). Bron: FranchiseFormules.NL

Wat is het profiel van de ware City Box franchisenemer?

Je bent ondernemend, gepassioneerd en wilt resultaten zien. Je bent precies en werkt graag samen met mensen. Je bent communicatief sterk en kan zelfstandig opereren. Je staat open voor nieuwe ervaringen en kan medewerkers in je team enthousiast maken voor je ideeën. Je stelt de klant centraal. Niets is je teveel als het gaat de wensen van je klanten te vertalen naar passende adviezen. Idealiter heb je al een (zakelijk) netwerk opgebouwd in Zwolle of Amersfoort. Je doet in overleg met het hoofdkantoor je eigen “lokale marketing” en weet relaties in zowel de zakelijke als particuliere sector voor je te winnen. Een dienstverlenende en servicegericht houding is voorwaarde voor succes. 

Investering

Uiteraard moet je voldoen aan het geschetste profiel en enthousiast zijn over het concept. Vervolgens is het van belang om te weten dat je moet kunnen beschikken over een zeker bedrag aan eigen vermogen. Dit bedrag is noodzakelijk om de financiering van de vestiging te kunnen realiseren. De investering behelst ondermeer het verbouwen van het pand, de entree fee voor het verkrijgen van de exclusieve franchiserechten en dekt je aanloopkosten. City Box Franchise zorgt voor de opleiding, training bij een bestaande vestiging, een duidelijk handboek met instructies, de automatisering, de opzet van de boekhouding, begeleiding bij de [ver]bouw en verzorgt alles rondom de opening. Alle marketing, drukwerk en promotiematerialen worden centraal voor je geregeld.De nieuwe City Box-vestiging in Zwolle (artist impression). Bron: FranchiseFormules.NL

Franchising

Met franchise als samenwerkingsvorm combineer je het beste van twee werelden; een eigen bedrijf, maar wel onder de vlag van een bewezen concept. Door aan te sluiten bij City Box profiteer je direct van een aantal belangrijke voordelen: landelijke bekendheid, marketing, automatisering en leadgeneratie. Maar ook collectief inkopen en trainingen. City Box groeit in hoog tempo naar landelijke dekking. Door aansluiting bij deze organisatie wordt je direct partner van alle landelijke, corporate accounts. Grote ondernemingen vragen namelijk om landelijke afspraken en City Box kan deze uitstekend faciliteren. 

Kennismaking / globale procedure

Ben je geïnteresseerd in exploitatie van een City Box-vestiging in Leeuwarden, Zwolle of Amersfoort? Dan is de eerste stap om via het online aanmeldformulier op deze website je belangstelling kenbaar te maken. Je kunt ook een e-mail sturen met je persoonsgegevens, CV en motivatie. Na ontvangst en toetsing van je gegevens neemt een vertegenwoordiger van FranchiseFormules.NL (zie beneden) contact met je op voor een kennismakingsgesprek met de sr. consultant van City Box, dhr. Gerard Gerritsen. In dit gesprek wordt ingegaan op de financiële aspecten en het verdienmodel van de specifieke cases in Zwolle of Amersfoort. Gaan we met elkaar door dan teken je een geheimhoudings- en intentieverklaring. In diezelfde periode kun je ook een bezoek afleggen aan een City Box-vestiging in de buurt van jouw woonomgeving. Hier kun je met de vestigingsmanager het business format bespreken en hem alle vragen stellen die je belangrijk vindt. De afrondende gesprekken vinden altijd plaats op het hoofdkantoor van City Box waar het franchisecontract en bijbehorende voorwaarden worden toegelicht door de directie. Na afronding van het ondernemingsplan en de financieringsaanvraag gaan we over tot ondertekening van het franchisecontract.

Contact 

Ben je geïnteresseerd in een City Box-vestiging in Leeuwarden, Zwolle of Amersfoort (of ergens anders in Nederland), maar wil je eerst eens de mogelijkheden en achtergrond bespreken? Neem vrijblijvend contact op met: 

Franchising Etc. / FranchiseFormules.NL
Dhr. Jan-Piet Broersma
t. +31 (0)84 430 00 66
m. info@franchisingetc.com 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.