City Box nu ook in de Heineken Music Hall

Datum: december 23, 2014

Naast de huidige 23 vestigingen door het land, is self-storage onderneming City Box sinds gisteren ook aanwezig in de Heineken Music Hall. Op twee plekken biedt HMH concertbezoekers in totaal ruim 1.000 City Box lockers. Voor enkele euro’s per avond kunnen bezoekers in de City Box lockers tassen, jassen en andere spullen veilig en schoon bewaren. Voorafgaand aan de show ‘The War Of The Worlds’ werden de lockers officieel in gebruik genomen.

Birgitte de Winter, directeur Heineken Music Hall is blij met de samenwerking met City Box: “De Heineken Music Hall is al 13 jaar innovatief in het bieden van de beste live-beleving. Continue optimalisatie van de gastvrijheid staat daarbij centraal. Details als het opbergen én tussendoor bereikbaar maken van jassen en tassen dragen hieraan bij. We zijn blij dat we hier met City Box een herkenbare en betrouwbare partner aan hebben kunnen koppelen.”v.l.n.r. Birgitte de Winter (directeur Heineken Music Hall) en Jan van der Kleij (algemeen directeur City Box) ‘De samenwerking tussen HMH en City Box is nu officieel bevestigd. Foto: Ferdy Damman. Bron artikel: FranchiseFormules.NL

Voor Jan van der Kleij, algemeen directeur van City Box, vormen de 1.000 lockers samen een aanvulling op de 23 vestigingen van City Box. “Jaarlijks bezoeken hier 600.000 mensen concerten en shows. Veel van deze bezoekers komen uit hun werk en kunnen nu snel en betaalbaar, maar vooral veilig hun waardevolle spullen opslaan om daarna ongestoord van het concert te genieten. Een locker is eigenlijk een City Box in het klein.”

Over Heineken Music Hall

Sinds 2001 maakt de Heineken Music Hall haar credo ‘Live will never be the same!’ meer dan waar. De locatie biedt jaarlijks aan ruim 600.000 bezoekers een compleet en onvergetelijk avondje uit. 

Het is een locatie in Nederland die speciaal is ontworpen voor versterkte (pop)muziek. Geluid klinkt volgens de kenners nergens zo goed als in de Black Box (grote zaal) van de Heineken Music Hall. Het is de enige locatie in Nederland die meerdere malen genomineerd is voor de felbegeerde Pollstar Award als beste internationale concertlocatie. De Heineken Music Hall is dan ook veel meer dan vier muren en een dak, het is voor liefhebbers van live muziek een totale beleving!

Over City Box 

City Box, opgericht in 1998, is een Nederlandse aanbieder van self-storage. City Box biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om opslagruimte te huren vanaf 1 vierkante meter. Huurders kunnen hun bezittingen schoon, droog en veilig opslaan in een City Box en hebben 365 dagen per jaar toegang tot hun box. Er zijn 23 vestigingen door heel Nederland. 


Franchise opportunity


Voor meer informatie over de franchisemogelijkheden bezoekt u de formulepresentatie van City Box.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.