City Box Heerenveen blijft City Box Heerenveen

Datum: juli 2, 2014

City Box Holding B.V. heeft de activiteiten van de franchise–eigenaar van de City Box vestiging in Heerenveen per 1 juli overgenomen. Sinds 2008 heeft Willem-Jan Veldhuis als franchise-eigenaar en directeur de verantwoordelijkheid gedragen voor City Box Heerenveen. De transactie was contractueel vastgelegd bij de start van City Box in Heerenveen.

Jan van der Kleij, algemeen directeur van City Box: “De afgelopen jaren hebben wij uitstekend samengewerkt met Willem-Jan Veldhuis. Hij heeft de vestiging in Heerenveen uitgebouwd tot een bloeiende onderneming. Onze klanten zullen nauwelijks iets merken van de overdracht. City Box Heerenveen blijft City Box Heerenveen. De service en dienstverlening blijft op hetzelfde hoge niveau zoals onze klanten gewend zijn.”

De transactie heeft 1 juli jl. plaatsgevonden.

Franchise opportunity

Ook een City Box exploiteren als franchisenemer in uw eigen regio? Klik hier voor meer informatie

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.