Chicago Roast House zoekt Master Franchisenemer

Datum: januari 9, 2015

Chicago Roast House is een succesvolle Deense delivery & take-out thuisbezorgformule. Haar belangrijkste product is ‘Roast’. Dit is vlees van het beste deel van het rund, gekruid en bereid op een manier die het product haar specifieke smaak geeft.

Chicago Roast House is een van origine Deense formule die opvalt door haar hoge omzetten, strakke operatie en efficiënte bedrijfsvoering. De eerste internationale uitbreiding is gerealiseerd in Noorwegen en de volgende stap is uitbreiding naar Duitsland en Nederland. Voor Nederland is gekozen vanwege de open economie, het succes van delivery en de bereidheid nieuwe formules als eerste te accepteren.

“Wij verwachten dat het product zal aanslaan en omdat loonkosten en BTW in Denemarken hoog zijn verwachten wij in Nederland te kunnen profiteren van lagere prijzen en de efficiëntie van de bedrijfsvoering.” Aan het woord is Leif Rousing, oprichter en directeur van Chicago Roast House. “De Nederlanders zijn altijd in voor kwalitatief hoogwaardige vernieuwingen. Ook zaken doen in Nederland is heel aantrekkelijk en met het gunstigereDe plannen van de Deense thuisbezorgformule Chicago Roast House voorzien in minimaal 25 vestigingen in ons land. Bron: FranchiseFormules.NL economische klimaat is de tijd gekomen om samen met een Master Franchisenemer de markt te veroveren.”

Chicago Roast House voert naast ‘Roast’ Spareribs, Baked Potatoes en salads. In de thuismarkt is de verhouding Delivery/take-out ongeveer gelijk. Naar verwachting zal dat ook Nederland het geval zijn.

Paul van Wageningen, partner bij Franchise Match laat weten; “De Master franchisenemer zal worden geholpen met het opzetten en exploiteren van zijn onderneming. Alle systemen zijn voorhanden. Commercieel en operationeel bewijst de formule zich en de directe bemoeienis van de franchisegever maakt dat er sprake zal zijn van een goede start. Naast het vinden van een Master zal Franchise Match ook inzetbaar zijn om te helpen bij de ontwikkeling van het businessplan en de financiering. Deze aanpak bewijst zich al bij formules in verschillende branches.

De plannen van Chicago Roast House voorzien in minimaal 25 vestigingen. Marktonderzoek en haalbaarheidsanalyse maakt deel uit van het proces van introductie.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.