Centrummanagement Leiden organiseert Open Pandendag

Datum: september 8, 2015

Voor de derde keer op rij organiseert Centrummanagement Leiden weer de Open Pandendag. Op woensdag 16 september a.s. wordt – in het recentelijk geopende De Waag – een groep van investeerders, ondernemers, starters, beleggers en ontwikkelaars genodigd. Tijdens deze dag kunnen bestaande en potentiële ondernemers kennismaken met de Leidse retailcultuur, netwerken, kansen pakken en nieuws vergaren over lopende projecten.

Imago verbeteren

Met de Open Pandendag wil Centrummanagement het imago van Leiden verbeteren als vestigings- en investeringsstad richting bedrijven, ontwikkelaars en beleggers. Daarnaast worden ook retailers uitgenodigd om de binnenstad te leren kennen en een zaak te starten. “We hebben ambitieuze doelen en geloven in een hechte samenwerking tussen de verschillende partijen. Met een heldere en no-nonsense uiteenzetting van kansen en lopende projecten willen we investeerders overtuigen te investeren in Leiden. De Open Pandendag kan daarin een belangrijk vertrekpunt zijn,” aldus David Lansen van Centrummanagement Leiden.

Leidse Retailcultuur

Aan het woord tijdens de Open Pandendag zijn naast Centrummanager Erwin Roodhart, ook wethouder Robert Strijk (Bereikbaarheid, Economie, Binnenstad en Cultuur) en wethouder Paul Laudy (Bouw en Openbare Ruimte) aanwezig. Zij gaan met name in op de rol van de gemeente bij het ondersteunen van ondernemers en investeerders. Andere sprekers vertellen over vastgoedontwikkeling en de herinrichting (onder meer Haarlemmerstraat en Breestraat); over het Nederlandse retailklimaat – door retailexpert Rupert Parker Brady – en over ondernemen in Leiden – door accountmanager retailstrategie David Lansen. Daarnaast is er voldoende gelegenheid tot netwerken onder meer aan de verschillende netwerkstands.

Open Panden rondleiding

Na de presentaties kan de Leidse retailcultuur echt geproefd worden door te participeren in de Open Panden rondleiding. Tijdens verschillende stops kunnen de panden bezichtigd worden, maar is er ook gelegenheid om te netwerken en presentaties te zien van de ontwikkelingen. Het programma eindigt met een netwerklunch en is omstreeks 13.00 uur afgelopen.

Geïnteresseerden die willen deelnemen kunnen contact opnemen met dhr. David Lansen via mail david@centrumvanleiden.nl of telefonisch: 071- 5140435.

Ook op de website www.openpandendag.com is meer informatie beschikbaar. 

 

Centrummanagement Leiden organiseert Open Pandendag. Foto: Elise Drenthe. Bron: FranchiseFormules.NL

Foto: Elise Drenthe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.