Centrale organisatie Finovion is verhuisd

Datum: oktober 30, 2014

De centrale organisatie en de Rotterdamse vestiging van franchiseformule Finovion zijn sinds kort verhuisd naar de Parklaan 26 in Rotterdam. Volgens mede-eigenaar Wichard Hendriks biedt de nieuwe locatie voldoende mogelijkheden om de groei van de afgelopen jaren voort te zetten en sluit het oude pand met de moderne inrichting aan bij de professionaliteit en eigen identiteit van Finovion. 
 
Over Finovion

Finovion is een landelijk opererende franchiseformule van administratie- en accountantskantoren met ruim 30 vestigingen in Nederland. Speerpunten van Finovion zijn het ondersteunen van bedrijven bij het verkrijgen van meer grip op de bedrijfsvoering vanuit financieel oogpunt, het werken tegen vaste maandelijkse abonnementen en het zijn van een online, innovatief en bijdetijds kantoor. Finovion heeft boekhouders ,adviseurs, accountants en fiscalisten in huis.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.