Carrière Uitzendbureau opent 32e vestiging in Woerden

Datum: maart 31, 2017

Carrière Uitzendbureau is per 3 april 2017 een vestiging rijker. Vanuit Meulmansweg 47 zullen ondernemers John de Gans en Maurits de Nijs hun Carrière-vestiging in Woerden als zelfstandige ondernemers leiden.

Ervaren bedrijfsleiders

John en Maurits hebben beide een carrière als bedrijfsleider en implementatie coach bij Blokker achter de rug. Vanuit die rollen zijn beide mannen bekend met het reilen en zeilen van een eigen vestiging en hebben zij veel ervaring met het begeleiden en coachen van medewerkers.

 

Ook is de uitzendbranche geen onbekende wereld voor Maurits: “In het verleden ben ik werkzaam geweest in de uitzendwereld. Het is een interessante en snelgroeiende wereld, waar veel kansen liggen; kansen die wij met beide handen gaan aanpakken”.

Ambitieuze ondernemers

“Wij zijn als duo toe aan iets voor onszelf. Wij willen mensgericht bezig zijn, want daar ligt onze kracht. Vanuit deze hoedanigheid kwamen wij in contact met Carrière Uitzendbureau.”, aldus de ambitieuze ondernemers. Wat hen vooral aanspreekt is de persoonlijke aandacht voor klant en kandidaat.

John en Maurits hebben gekozen voor Carrière, omdat zij zich goed konden verplaatsen in de kernwaarden: de vakkundigheid en een stap extra doen voor klant en kandidaat. Vanuit hun kennis en kunde gaan zij aan de hand van deze kernwaarden de vestiging voornamelijk richten op kandidaten en klanten in de logistieke functies. Vanuit hun vestiging in Woerden willen zij heel provincie Utrecht gaan bedienen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.