Capital Circle organiseert franchise middag

Datum: september 11, 2015

Het Rotterdamse crowdfunding platform Capital Circle organiseert op 8 oktober 2015 een franchise middag in Hotel New York, Rotterdam.

Op deze dag zullen enkele ervaren franchisespecialisten spreken over franchise en crowdfunding arrangementen. De succesvolle financiering van de Jamin in Apeldoorn zal ook aan bod komen.

De sprekers van de dag zijn onder andere:

  • Hein van Baalen

Medeoprichter van European Franchise Consultants (EFC) en momenteel voorzitter Postkantoren van PostNL en een echte franchise man. Verder is Hein actief betrokken als consultant bij diverse franchise organisaties. Hein gaat spreken over het belang van groei bij franchise formules.

  • Richard van Houwelingen

Directeur Raadministratie en actief betrokken bij het opzetten van crowdfunding arrangementen voor franchise formules. Richard heeft vele formules geadviseerd op financieel gebied, voorheen als medeoprichter van EFC nu via Raadministratie. Richard zal spreken over arrangementen en crowdfunding.

Capital Circle gaat als eerste crowdfunding platform werken met arrangementen. Dit zijn gestandaardiseerde procedures die een crowdfunding aanvraag eenvoudiger maken en de doorlooptijd aanzienlijk verkorten. Daarnaast bieden de arrangementen voor de investeerders het voordeel dat alle leningen meer uniform tot stand zijn gekomen en dus meer transparant zijn.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op de website van Capital Circle.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.