Capital Circle houdt investeerdersavond in Eindhoven op 30 juni

Datum: juni 21, 2016

Op donderdag 30 juni vanaf 19:00 uur bent u als investeerder van harte welkom in het Van der Valk hotel in Eindhoven voor de investeerdersavond van onze businesspartner Capital Circle. Op deze informele avond zullen zij een presentatie geven over Capital Circle onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma 

19:00 – 19:30 uur: inloop en kennismaking.
19:30 – 20:45 uur: presentaties van co-founder Coert Coomans over Capital Circle en de unieke kenmerken van het Capital Circle platform en van riskmanager Menno Vogel, over de kenmerken van de leningen, risicoanalyse en het gebruikte ratingsysteem. 

Slot: vragen en feedback.

U kunt de aanwezige specialisten nadien verdere vragen stellen bij een hapje en een drankje.

Deelname is gratis. Inschrijven kan via info@capitalcircle.nl met uw naam en het aantal aanwezigen. 

Adres:

Van der Valk hotel Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.