Capital Circle-CEO Coert Coomans te gast bij Business Class

Datum: mei 10, 2016

Capital Circle-CEO Coert Coomans was afgelopen zondag te zien in het RTL 7-programma ‘Business Class’. Daar gaf hij toelichting op het online financieringsplatform, maar ook lichtte hij de meest recente projecten toe. Hij sprak met gastheer Harry Mens over het online financieringsplatform Capital Circle en wat zij voor MKB-ers kunnen betekenen. Interessantere rentes en snelle doorlooptijden maken van Capital Circle een belangrijke concurrent voor de banken. Ook de rating van de projecten door Creditreform, een Duits ratingagentschap dat erkend is door de ECB, kwam aan bod.

Subway en Jamin

Extra aandacht ging uit naar de twee nieuwste projecten: Subway Wageningen en Jamin Amstelveen. Beide projecten gingen vorige week online en kenden een goede start. Het Subway-filiaal is na enkele dagen al voor 16% gefinancierd, de Jamin-winkel voor 5%. Coert Coomans lichtte in het RTL 7-programma de zekerheden van beide projecten toe, zoals een persoonlijke borgstelling en een terugkoopverklaring.

Toekomst

Er ging ook aandacht naar toekomstige projecten, zoals met de formule Cuts & Colours. De nieuwe kapperszaak financiert al twee winkels via Capital Circle, waarvan eentje weldra online zal komen. De ondernemer achter de keten, René Minnee, richtte eerder al een kappersketen op met meer dan 50 filialen. Samen met z’n zoon Jasper is hij nu de drijvende kracht achter deze gloednieuwe, vernieuwende formule.

Bekijk hier het interview op de website van ‘Business Class’.

Bron: Capital Circle

 

Capital Circle-CEO Coert Coomans hier op archieffoto tijdens de FranchiseFormules Netwerkmiddag 2016 in Hotel New York. Bron: FranchiseFormules.NL

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.