Camper-makelaarsformule Motorhome Depot breidt verder uit

Datum: april 28, 2016

Op 21 februari jl. tekende Gerard Schapendonk de franchise overeenkomst met Motorhome Depot. Daarmee wordt hij alweer de 2e franchisenemer van deze in het Verenigd Koninkrijk en Ierland succesvolle formule die zich bezighoudt met de bemiddeling in de verkoop van campers.

De ondertekening vond plaats tijdens de training die dhr. Schapendonk samen met Jeroen Last doorliep op locatie in Mansfield, Engeland. Na deze intensieve training zijn beide franchisenemers nu klaar om in hun regio’s van start te gaan. Deze beslaan een groot deel van Brabant en Limburg. Beide regio’s kennen een hoge camperdichtheid.

Inmiddels is de Nederlandse website online en voorzien van de eerste Nederlandse campers, aldus Stuart Law, Franchise Manager van Motorhome Depot. Hij verwacht dit jaar verdere groei van het aantal franchisenemers. In Nederland is plaats voor ca. 16 franchisenemers. Voor geïnteresseerden wordt binnenkort een informatiedag georganiseerd, waarvoor men zich nog kan opgeven bij Franchise Match, het adviesbureau dat voor Motorhome Depot de werving en selectie verzorgt. 

Op de foto van links naar rechts: Richard Wood ( algemeen directeur), Gerard Schapendonk, Stuart Law ( franchise manager). Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.