Cafetaria Eethuis Family opent drie locaties

Datum: juni 4, 2015

Afgelopen maand opende Family, de cafetaria eethuis-formule van FHC Formulebeheer, reeds in Hulshorst. Na een verbouwing waarbij de aanwezige inventaris werd vervangen door een prachtig nieuw interieur loopt het bedrijf inmiddels prima conform de verwachting van de ondernemer.

Komende week opent het cafetariabedrijf in Maarheeze haar deuren. Ook daar is een bestaande vestiging geheel omgebouwd tot moderne cafetaria.

Eind deze maand zal ook in Nieuw Lekkerland een Family-locatie haar deuren openen. Daar is de plaatselijke cafetaria verplaatst naar een pand van 120m2 in het wijkwinkelcentrum. Bovendien is daar een eethuis aan toegevoegd, zodat optimaal gehoor gegeven wordt aan de trend rond casual dining.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.