Cafetaria Benny’s Place is nu Foodmaster

Datum: juni 21, 2018

Cafetaria Benny’s Place vierde onlangs haar tienjarig bestaan. Ondernemer ShanHua Zheng vond dit een mooie reden om de zaak eens grondig te verbouwen. Zijn oog viel op de franchiseformule Foodmaster. En zo geschiedde: Cafetaria Benny’s Place werd grondig verbouwd, het interieur werd vernieuwd en de zaak heet vanaf nu “Foodmaster Benny’s Place”.

“Verder verandert er niet veel voor de gast, behalve dat alles natuurlijk nog beter en lekkerder wordt”, aldus ondernemer Zheng. De ondernemer besloot te verbouwen om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarom werd vrijwel alles in de vestiging vernieuwd en het resultaat is prachtig. Wanneer je Foodmaster Benny’s Place binnenkomt, is de sfeer van de moderne, maar sfeervolle cafetaria duidelijk: tijdloos en gezellig. Ook om even plaats te nemen en ter plekke jouw maaltijd op te eten.

Foodmaster Benny’s Place heeft ook een groot terras waar zomers veel gebruik van wordt gemaakt. “Mensen gaan zitten om te genieten van een lekkere lunch of snack, of ze nemen de tijd om hun ijsje op te eten in het zonnetje”, vertelt Zheng over het terras. “Doordat wij aan twee kanten van onze cafetaria terras hebben, is altijd wel een plekje in de zon te vinden.”

Foodmaster omarmt de oer-Hollandse traditie van frituur. De cafetaria werkt met kwalitatieve frites en snacks van A-merken. Om gelijk van te genieten of om mee te nemen voor onderweg, thuis, op het werk of waar dan ook: het is snel, gemakkelijk en lekker! De nieuwe vestiging in Putten is zeven dagen per week geopend. Openingstijden: op dinsdag tot en met zaterdag opent Foodmaster Benny’s Place om 11:30u haar deuren voor iedereen die trek heeft in een lekkere snack, maaltijd of een ijsje. Op maandag en zondag gaat de vestiging iets later open, respectievelijk 12:00u en 13:00u.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.