Businesspartner lanceert ActionCOACH in België

Datum: oktober 24, 2017

De franchiseformule ActionCOACH is al 24 jaar actief met meer dan 1.000 businesscoaches wereldwijd en richt zich tot MKB bedrijfsleiders. Dhr. Kurt Vervloet uit Sint-Katelijne-Waver (inzet) is nu de eerste ActionCOACH in Vlaanderen.

Vanuit diverse functies als product manager, marketing manager, business unit manager en managing director binnen enkele grote bedrijven deed Kurt ervaring op. Hij ziet er naar uit om als ActionCOACH Business Coach KMO-bedrijfsleiders te helpen bij het optimaliseren en opbouwen van meer succesvolle bedrijven met de beproefde aanpak van ActionCOACH.

Wie net als Kurt in België deel wil uitmaken van het ActionCOACH succesprogramma, kan zich melden bij onze Adviestak partner België, Luc Deraedt van WijzeRaven.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.