Burgerme verstrekt hoge omzetgarantie aan nieuwe franchisenemers

Datum: april 23, 2018

Hamburgerformule burgerme is gestart in 2010 in Hamburg Duitsland. In 2013 is de pilot burgerme in Nederland van start gegaan, en na een uitgebreide testperiode van 18 maanden is de uitrol van de burgerme formule naar de rest van Nederland ingezet. Nu heeft burgerme Nederland besloten nieuwe franchisenemers een omzetgarantie van €300.000 te verstrekken. Middels dit besluit wil burgerme de beste ondernemers aantrekken.

Iedere nieuwe franchisenemer wordt een 1e volle jaaromzet (12 maanden) van €300.000, van waaruit een goed ondernemersinkomen te halen is, gegarandeerd. Het tweede jaar groeien deze vestigingen, op basis van de opgebouwde klantenkring, de marketingplanning en de ondersteunende backoffice verder en bouwt de omzet zich in tempo op. “Want omzet opbouwen is simpelweg ervoor zorgen dat er meer klanten bijkomen, dan dat er afvallen”.

Afspraken

De omzetgarantie vereist wel afspraken. Deze afspraken zijn noodzakelijk om tot een goede omzet te komen. De afspraken houden onder andere in dat er een 5% marketingplanning uitgevoerd wordt, verder hebben de afspraken betrekking op de locatie, openingsdagen en openingstijden en natuurlijk de naleving van het burgerme handboek.

Succes

Burgerme kan een hoge omzetgarantie garanderen omdat zij niks aan het toeval overlaten. De franchisenemer wordt in alle disciplines en facetten ondersteund door specialisten. Voor het zoeken naar een locatie is er een vastgoedexpert, die zoekt de perfecte locatie, voert de onderhandelingen en zorgt voor de juiste vergunningen. Voor het bouwen van de winkel is er een projectleider en aannemer met veel ervaring in het bouwen van restaurants voor grote ketens. Er is een uitgebreid opleidingstraject en een strakke marketingplanning met een sterk ondersteunende backoffice. Tevens zorgt de huidige burgerme combinatie Food-Delivery, Eat-In en Takeaway voor meerdere inkomensstromen voor de franchisenemer waarmee ook het omzetpotentieel enorm wordt vergroot. Al deze factoren zorgen ervoor dat de huidige 8 filialen ongekend goede resultaten halen. Hierdoor kan burgerme de hoogste omzetgarantie uit de branche afgeven.

Masterfranchisegever Tim Meijers zegt het volgende over de keuze waarom ze de omzetgarantie gaan aanbieden: “Wij willen de beste ondernemers aantrekken. Veel van deze ondernemers werken nu nog in loondienst of ondernemen in andere branches. Jammer, want de thuisbezorg-markt is booming! Met deze maatregel hopen wij de beste ondernemers in de thuisbezorg-markt te laten ondernemen. Onze franchisenemers groeien elk jaar met dubbele cijfers. Met de huidige en toekomstige omzetten willen wij alleen de beste kandidaten voor alle potentiële verzorgingsgebieden. Die kandidaten kunnen wat ons betreft best uit een andere branche komen. Wij zoeken namelijk vooral mensen die hard kunnen werken en er alles aan doen om hun doelen te bereiken en die tevens een groot team van voornamelijk jonge mensen aan kunnen sturen. Als de juiste kandidaat over deze capaciteiten beschikt, dan kunnen we hem ook de lekkerste hamburgers leren maken tijdens ons uitgebreide opleidingstraject. Wij bieden met deze maatregel het beste van 2 werelden; De vrijheid van het ondernemen en de inkomensgarantie van een vaste baan.”

Burgerme wilt met deze omzetgarantie aan nieuwe franchisenemers laten zien, dat een keus voor burgerme er één is met een fantastische toekomst en laag risico. ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.