burgerme opent 18e vestiging in Middelburg

Datum: mei 21, 2021

Na de eerste succesvolle opening van burgerme Almelo in 2021, was het op 11 mei de beurt aan alweer de 18e vestiging van burgerme, en ditmaal in het prachtige historische Middelburg om de deuren te openen.

“Wij hadden al een tijdje een sterke interesse om een burgerme vestiging te starten in Zeeland, met als voorkeur Middelburg. Wij zochten hier uiteraard een eventuele geschikte kandidaat voor, en wij menen die gevonden te hebben in de ervaren ondernemer Alwin Verschuren”, aldus franchisegever Tim Meijers.

“De locatie is in het prachtige historische centrum van Middelburg aan de Langeviele 75, en heeft 26 zitplaatsen en er zal een terras gerealiseerd gaan worden omdat dit natuurlijk een zeer goede passanten locatie betreft en veel toeristen. Het zwaartepunt van de activiteiten van burgerme Middelburg liggen uiteraard op de delivery, want dat is de grootste kracht van de burgerme formule”, aldus de franchisegever.

Alwin Verschuren, een geboren en getogen Middelburger, heeft de afgelopen 24 jaar in het buitenland gewoond maar is terug naar zijn geboortegrond. Alwin heeft er enorm veel zin in komende tijd om zijn burgerme vestiging met trots te presenteren aan alle Middelburgers. ‘‘Wij zijn de eerste burgerme vestiging in Zeeland. Het is natuurlijk erg leuk om de Middelburgers iets nieuws te kunnen bieden. Door de voorbereidingen die wij hebben getroffen was de opening een ongekend groot succes!’’, aldus burgerme franchisenemer Alwin Verschuren.

“Ik koos voor burgerme omdat het een zeer succesvolle uitgedachte en snelgroeiende food formule is. Klanten kunnen hun burgers helemaal zelf samenstellen, zoals Puur rundvlees, Angus vlees, halalburgers, vegan en vegetarische opties. Deze diversiteit vind ik een mooie toevoeging en biedt voor iedere smaak een heerlijke burger”, aldus Alwin.
“Wij hebben een goede basis neergezet, die gebaseerd is op gefundeerde analyses. Deze basis is ook een mooie opstap naar andere vestigingen in Zeeland.

Alwin is super gedreven en zegt “vanaf het begin wist ik al dat ik meerdere vestigingen wil openen, ik zou graag in Goes en Vlissingen een burgerme willen openen.”

burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat Alwin Verschuren een fantastisch succesvolle burgerme vestiging in Middelburg zal realiseren met zeer veel tevreden klanten, want daar draait het natuurlijk uiteindelijk allemaal om.

burgerme Nederland zal de komende maanden openen in Ede, Drachten, Dordrecht, Apeldoorn, Doetinchem, Wijchen, Groningen, Tilburg, Beverwijk, Zwolle, Helmond, Purmerend, Hengelo, Weert, Nieuwegein, Veldhoven en Nijverdal.

burgerme Nederland zoekt op dit moment geschikte franchisenemers met een horeca achtergrond voor Zeist, Barneveld, Etten-Leur, Heerlen, Zwijndrecht, Bergen op Zoom, Assen, Waalwijk, Sittard en Zutphen.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.