burgerme opent 2 nieuwe vestigingen

Datum: december 14, 2015

Na de opening van de vestiging in Almere op 24 november jl. was deze week de beurt aan Rotterdam Oost. Beide nieuwe franchisenemers werden na een uitgebreide training op de trainingslocatie in Leiderdorp ook na de opening nog voortdurend ondersteund. George Beshoy, franchisenemer van burgerme Almere zegt dezeOp 8 december ging Jacco Klootwijk als jongste franchisenemer van burgerme van start in Rotterdam-Oost. Bron: FranchiseFormules.NL openingsondersteuning erg belangrijk te vinden. De eerste dagen in je eigen vestiging komt er toch veel op je af en is het prettig dat burgerme je met hun ervaring extra ondersteunt door de eerste periode continue in de vestiging aanwezig te zijn.

Op 8 december ging Jacco Klootwijk als jongste franchisenemer van burgerme van start. Ook hij kijkt terug op een paar hectische eerste dagen. We hebben voor de opening veel aandacht besteed aan de marketing. Daarom was het ook de eerste dagen al behoorlijk druk. aldus Jacco. De jonge burgerme ondernemer ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Zijn ambitie is duidelijk; “ op termijn wil ik graag een tweede vestiging in Rotterdam openen”. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.