Burger King’s Whopper viert 55e verjaardag

Datum: december 11, 2012

De eerste Whopper van Burger King ging in 1957 in Miami, Florida op de grill en kostte toen 37 cent. Dit jaar viert de burger zijn 55e verjaardag. De Whopper is bedacht door James McLamore, één van de oprichters van Burger King. In Nederland viert Burger King de 55e verjaardag van de Whopper samen met zijn fans. De Whoppers die jaarlijks in Nederland worden verkocht hebben gezamenlijk dezelfde lengte als de afstand van Amsterdam naar Hamburg. De quick service hamburgerketen is opgericht in 1954. De Burger King groep bestaat uit meer dan 12.600 restaurants wereldwijd, die dagelijks 11 miljoen gasten in 83 landen serveren. Ongeveer 95% van de Burger King restaurants zijn eigendom van en worden geëxploiteerd door onafhankelijke franchisenemers. In Nederland heeft Burger King momenteel 56 restaurants.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Burger-Kings-Whopper-viert-55e-verjaardag.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.