Bulsink sluit aan bij FranchiseFormules Adviestak

Datum: maart 13, 2017

Bij de Adviestak van FranchiseFormules.NL is onlangs weer een nieuwe partner aangesloten: het bedrijf Bulsink uit Geldrop. Daarmee versterkt het samenwerkend ondernemersverband achter FranchiseFormules.NL haar activiteiten en dienstverlening in de retailsector.

Het succesvol realiseren van Retail projecten zit al ruim drie generaties in het Bulsink DNA. Het startte medio jaren zeventig door in samenwerking met het AHOLD-concern verschillende formules in de markt te zetten. Vanaf dat moment heeft Bulsink zich voortdurend gespecialiseerd en geprofessionaliseerd in het bouwen van winkelprojecten.

Retailers worstelen dikwijls met een effectieve en waardevolle invulling van de ontwikkelings-, bouw- en beheersfunctie van hun offline Retailkanaal. Vaak zijn interne bouwafdelingen teruggebracht tot een minimale bezetting, creëert inhuur van externe bouwmanagementorganisaties enkel meerkosten in plaats van meerwaarde en ontbreekt het aan kennis, eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel.

Retailers zoeken een echte (bouw)partner die het complete proces organiseert en bewaakt, die planningen garandeert, het budget samen met de opdrachtgever bepaalt en bewaakt, die kennis deelt en communiceert, die de formule bewaakt, garanties geeft en verantwoordelijkheid neemt. Bulsink is deze partner. Het organiseren van het proces van vergunning naar uitvoering tot en met het beheer is bij hun in goede en professionele handen.

Uiteraard is overschrijding van de landsgrenzen een logisch gevolg van de ambities van het bedrijf. Onder aanvoering van Antoine Bulsink verzorgt het bedrijf inmiddels projecten voor haar klanten in Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg, Scandinavië, Zwitserland en Oostenrijk, met inachtneming van lokale en nationale regelgevingen.

 

Over de FranchiseFormules Adviestak 

De Adviestak van FranchiseFormules.NL opereert in de markt als een samenwerkend ondernemersverband. De aangesloten partners zijn allen zelfstandig ondernemer én expert op het gebied van franchising of een (gerelateerd) deelgebied daarvan. Er zijn partners actief in Nederland en België.

Onze core business is het helpen en adviseren van bedrijven bij de introductie, expansie, ontwikkeling en/of professionalisering van hun franchiseformule(s). Daarbij staat het “van A-tot-Z” ontzorgen van de klant voorop. De veelal nauwe samenwerking van partners onderling bij de uitvoering van opdrachten maakt onze dienstverlening sterker en het netwerk van onze klanten groter.

Ook partner worden? Meer informatie via de website van de Adviestak.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.