Bufkes Woonboulevard Heerlen na brand weer heropend

Datum: mei 8, 2018

Maandag 7 mei j.l. is de Bufkes vestiging op de woonboulevard in Heerlen na een grondige verbouwing en een volledig gerestyled interieur heropend! Jeannette De Hoogh en haar team zijn met de vernieuwde en eigentijdse uitstraling klaar om een frisse start te maken, nadat de zaak op 2e Kerstdag ’17 door een brand volledig verwoest werd. Gasten kunnen in deze gezellige zaak niet alleen genieten van dé lekkerste vers belegde broodjes maar ook van de exclusieve smaakvolle Dutch Originals koffie, salades, soepen, menu’s en veel meer lekkers.

Bufkes is een unieke formule die sinds 1996 de lekkerste vers belegde broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en recepturen verkoopt.

De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels beroemd in heel Nederland.

De Limburgse broodjes formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien. ')}

DELEN

Franchiseformule: Bufkes

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.