Bufkes opent Rooftop bar in Heerlen

Datum: juni 8, 2020

Op het dak van de Bufkes vestiging gelegen op de Woonboulevard te Heerlen kun je vanaf nu in sfeervolle zomerse ambiance genieten van heerlijk vers ambachtelijk bereid ijs, verse smoothies, verfrissende ijskoffies en nog meer lekkers. 

Jeannette de Hoogh; ”Ondernemen in coronatijd biedt ook kansen”!
Met veel enthousiasme en drive heb ik me de afgelopen weken hard gemaakt om dit te realiseren.
De beperkende maatregelen die door het corona virus voor ons allen gelden zorgde bij mij voor extra creativiteit. Met als resultaat een super coole Rooftop bar waar onze gasten heerlijk kunnen genieten”

Tot snel bij Bufkes Woonboulevard.

DELEN

Franchiseformule: Bufkes

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.