Bufkes opent 39e vestiging in Oudenbosch

Datum: januari 7, 2020

Bufkes opent 6 januari haar deuren bij het complete vernieuwde tankstation van Jora Oliehandel op de Rooseveltstraat 44 – 46 te Oudenbosch. Bufkes Oudenbosch is de 2e vestiging binnen Jora Oliehandel, in 2012 opende Bufkes al bij Jora tankstation in Oud Gastel. Hans Oomen en zijn team heten u van harte welkom bij Bufkes Oudenbosch.

Sinds 1995 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur.
De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels beroemd in heel Nederland. De Limburgse Bourgondische Broodjes formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien.

DELEN

Franchiseformule: Bufkes

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.