Bufkes en Vollenhoven Olie starten samenwerking

Datum: maart 10, 2020

De Limburgse formule Bufkes en Vollenhoven Olie starten een samenwerking voor de invulling van de bakery aan het BP station aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven.

Het tankstation aan de Eisenhowerlaan is in maart 2019 onder de vlag van Vollenhoven gekomen. “De eerste locatie samen met een partner als Vollenhoven is best spannend.” aldus Niels Snaphaan, formulemanager bij Bufkes. “Als deze vestiging goed gaat, hopen we natuurlijk dat we de samenwerking mogen uitbreiden”. Begin dit jaar opende Bufkes al een vestiging bij Jora Tankstation in Oudenbosch. Het assortiment van Bufkes sluit naadloos aan bij de gasten van de petrol klant: snelle service, hoge kwaliteit tegen goede prijzen. 

De shop wordt verbouwd vanaf 2 maart, maar blijft het grootste gedeelte van de tijd wel toegankelijk en open. Vanaf 1 mei staat een mooie openingsweek met scherpe acties gepland.

Sinds 1995 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. 
De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels beroemd in heel Nederland. De Limburgse formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien.

DELEN

Franchiseformule: Bufkes

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.