Budgetbroodjes opent tweede franchisevestiging in Almere

Datum: september 10, 2015

Op 1 september j.l. ondertekenden Robin en Mike Irik, eigenaren van Partycentrum Spotlight aan de Amsterdamweg, de franchise-overeenkomst met franchisegever Tom van Kimmenaede van Budget Broodjes. Budget Broodjes start vanuit Partycentrum Spotlight met het ‘versterken van de inwendige mens’ van iedereen in Almere en omgeving die een (zakelijke) lunch, werkbespreking, vrijdagmiddagborrel, vergadering of andere bedrijfsbijeenkomst heeft waarvoor ze lekkere broodjes willen bestellen. Voor Budget Broodjes is het de tweede franchisevestiging in Nederland. Budget Broodjes catert elke dag al bedrijven in Alkmaar, Haarlem en Hoorn.

Uitbreiding

Mike en Robin Irik: ‘Budget Broodjes komt voor ons als een welkome uitbreiding. Zakelijke catering via bezorging sluit naadloos aan op onze business die we hier al jaren drijven: partyhosting. De dag-uren op doordeweekse dagen waren voor ons dal-uren. Met Budget Broodjes zullen dat goed bezette uren worden. Zo kunnen we aan beide takken van sport focus geven. We hebben ervoor gekozen om met Budget Broodjes de zakelijke markt te bedienen in Almere. Zo hou je de partyservice gescheiden van de zakelijke catering.’ Dat was voor de Irik broers niet de enige reden om te kiezen voor Budget Broodjes. ‘Tom van Kimmenaede heeft met zijn drie eigen vestigingen een prima business ontwikkeld en in zijn verzorgingsgebieden een heel goede naam opgebouwd. We verwachten dan ook dat we aan ons Partycentrum Spotlight in Almere nòg een succesvol nieuw hoofdstuk kunnen toevoegen.’

 

Over Budget Broodjes

Budget Broodjes is de zakelijke cateraar die het lokale bedrijfsleven (en particulieren) blij wil maken met goede, lekkere en betaalbare broodjes, lunchgerechten en tussendoortjes. Tom van Kimmenaede: ‘Budget Broodjes zal nooit concessies doen aan kwaliteit en presentatie. Op andere zaken worden kosten geminimaliseerd. Dit betekent bijvoorbeeld dat Budget Broodjes opereert vanuit low-cost locaties, slim omgaat met bezetting, het bestelproces nagenoeg geheel heeft geautomatiseerd en de bezorgroutes zo efficiënt mogelijk plant. Verder kiest Budget Broodjes niet voor grootschalige reclamecampagnes, wel voor een state-of-the-art bestelwebsite. Geen overdreven gevelbelettering en interieur, wel opvallende en keurig verzorgde bestelauto’s die helpen bij de lokale naamsbekendheid van Budget Broodjes. Budget Broodjes is een franchiseformule en heeft momenteel vestigingen in Alkmaar, Haarlem, Hoorn / Zwaag en Almere-Stad.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.