Budget Broodjes opent zevende vestiging in Zoetermeer

Datum: juli 22, 2016

Op maandag 26 september 2016 opent Rob van Minnen de zevende franchisevestiging van Budget Broodjes in Nederland. Rob van Minnen start vanuit Wattstraat 7a in Zoetermeer met het aanbieden van goede, lekkere en betaalbare broodjes. Toekomstige ondernemer Rob van Minnen is geboren en getogen in Zoetermeer en staat midden in de gemeenschap. “In mijn functies als vertegenwoordiger en rayonmanager heb ik veel geleerd over inkoop en voorraadmanagement, maar ook veel over klantgerichtheid en klantenservice”, aldus Rob. Met hart voor de stad en veel ervaring in de sales en horeca is Rob van Minnen de juiste ondernemer voor Budget Broodjes Zoetermeer.

Over Budget Broodjes

In het jaar 2000 opende Tom van Kimmenaede zijn eerste Budget Broodjeszaak in Alkmaar. Vanwege het grote succes in Alkmaar volgde in 2004 een vestiging in Haarlem en in 2008 een vestiging in Hoorn/Zwaag. Door de komst van Budget Broodjes Zoetermeer telt de succesvolle franchiseformule binnenkort zeven vestigingen. Bij Budget Broodjes staat kwaliteit tegen een scherpe prijs centraal. “Op een directe, makkelijke en toegankelijke manier serveren wij smakelijke en gezonde broodjes aan medewerkers en bedrijven,” aldus Tom van Kimmenaede.

Op maandag 26 september 2016 opent Rob van Minnen (L.) de zevende franchisevestiging van Budget Broodjes in Zoetermeer. Rechts op de foto franchisegever Tom van Kimmenaede. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.