Bruna presteert goed rond Sintperiode

Datum: december 11, 2012

Bruna heeft in de Sintperiode landelijk boven verwachting gepresteerd. Met name de dag voor de viering van Sinterklaas en op de dag zelf heeft de winkelketen omzetten gedraaid die het, gezien de grote terughoudendheid van de Nederlandse consument in de afgelopen maanden, van te voren niet had durven voorspellen. Verkopen via de webwinkel hebben een groei doorgemaakt van tientallen procenten ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, zonder de resultaten van de winkels aan te tasten. Peter Brouwer, algemeen directeur van Bruna, heeft wel een idee waarom de cijfers deze Sinterklaas zo goed zijn: “Het is een redenering van de koude grond, maar ik denk dat de klant bewust aan het shoppen is geweest. We constateren dat de consument kiest voor cadeaus in een lagere prijsklasse. Daar kunnen wij perfect op inspelen. Wij bieden een brede keuze, van agenda tot boek tot een pakket tijdschriften. Wij zien dat in de afgelopen week het aantal klanten is gestegen, evenals het besteed bedrag per consument.”

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Bruna-presteert-goed-rond-Sintperiode.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.