Bruna laat online boekenwinkel Bliyoo testen door 2.000 mensen

Datum: februari 26, 2015

De aanmeldingen stroomden binnen voor het testen van Bliyoo, het abonnement voor onbeperkt lezen dat Bruna afgelopen vrijdag heeft gelanceerd. In plaats van de 50 belangstellenden waarmee de retailketen hoopte de testfase voor het nieuwe product in te gaan, hebben zich ruim 2000 proefpersonen aangemeld.

Bruna gaat het testaanbod van boeken in Bliyoo vergroten van 50 naar 100 titels en zal het tijdschriftenaanbod zo breed mogelijk maken. “Wat op gang is gekomen, is echt geweldig!”, zegt Fred Zeegers, algemeen directeur van Bruna. “We weten dat er belangstelling is voor onbeperkt lezen, maar zijn verrast door de overvloed aan aanmeldingen. Ruim 40 keer zoveel mensen dan we hoopten voor de testperiode van Bliyoo is ronduit overweldigend. Wij willen graag de geïnteresseerden tegemoet komen door ze allemaal mee te laten testen.”

De uitbreiding verandert niet veel aan de opzet van de gratis testperiode van maximaal 3 maanden. Bruna gebruikt die tijd om de gebruikerservaring binnen Bliyoo te optimaliseren.

Er is gekozen voor een Android- en iOS-app. Steeds meer mensen lezen op telefoon of tablet en minder op de e-reader. Binnen het abonnement zijn boeken en tijdschriften te lezen op smartphone, tablet, PC en laptop.

Bron: Franchise+

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.