Brilmij Groep rondt acquisitie optiekformule Het Huis af

Datum: juli 31, 2012

Brilmij Groep, dat voor 99 procent in handen is van HAL Holding, heeft dinsdag de acquisitie van het volledige aandelenpakket van Optical Service Group afgerond. Optical Service Group exploiteert 89 optiekwinkels in Nederland onder de merknaam Het Huis en heeft partnercontracten met 18 onafhankelijke optiekwinkels die eveneens werkzaam zijn onder die merknaam.

De onderneming had over 2011 een omzet van ruim 30 miljoen euro en heeft ongeveer 350 medewerkers. De transactie werd al op 1 juni 2012 wereldkundig gemaakt. In Nederland exploiteert Brilmij momenteel 277 optiekwinkels, waarvan 141 franchise vestigingen, onder de merknaam Pearle en 168 onder de merknaam Eye Wish Groeneveld, waarvan 27 franchisevestigingen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_31_juli_2012.htm#hethuis_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.