Bram Ladage organiseert Kampioenschap Skiën

Datum: maart 15, 2012

Patatkoning Bram Ladage weet dat wie snackt ook moet bewegen, want verantwoord en bewust leven staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Daarom organiseert de patatkoning tot en met 29 april 2012 het Bram Ladage Kampioenschap Skiën. Een bijzonder evenement dat niet plaats vindt in een exclusief skioord, maar gewoon in Bram Ladage filialen in verschillende steden in Nederland. In de aankomende weken kunnen passanten een poging wagen om voor een simulator een parcours op een virtuele skipiste in recordtijd af te leggen. Degene met de snelste tijd per filiaal wint een Snowworld arrangement. Daarnaast mogen de twee snelste skiërs per filiaal door naar de finale op 29 april om te strijden naar de titel BK Skiën 2012. De winnaar ontvangt naast eeuwige roem een geheel verzorgde wintersportvakantie.

Over Bram Ladage
Bram Ladage is een nuchter Rotterdams bedrijf en bakt al meer dan 40 jaar ambachtelijke friet. De formule is van één simpele marktkraam uitgegroeid tot een heuse franchiseonderneming. Bijzonder is dat alleen medewerkers die het zogeheten ‘Ladage hart’ bezitten in aanmerking komen om een filiaal op franchisebasis te openen of voort te zetten. Dit doet Bram Ladage al ruim 20 jaar en daarmee is het een echt ‘familiebedrijf’. De directie bestaat uit Bram, neef Rocco en zoon Wesley Ladage. Samen met 21 franchisenemers hebben ze één passie: “liefde voor een mooie zak patat”” zegt Rocco Ladage. “Ze zijn er trots op om mooie, lekkere en smeuïge patat te maken. Maar”, weet hij ook, “voordat je dit ambacht helemaal in de vingers hebt, ben je zo twee jaar verder.” De formule telt 28 winkels met name in de regio Rotterdam en in de Randstad. De Boterhamexpress, Sapexpress en Ezprezzo zijn ook van de hand van Bram Ladage. De patat van Bram Ladage past, als je het met mate eet, binnen een verantwoord voedingspatroon.

Bram Ladage Kampioenschap SkiënWat: Bram Ladage kampioenschap skiën.
Hoe: Iedereen die een Brammetje heeft gekocht kan meedoen. Degene met de snelste tijd per filiaal wint een Snowworld arrangement van 4 uur skiën en BBQ voor 2 personen. De twee snelste per filiaal dingen mee in de finale met als hoofdprijs een geheel verzorgde wintersportvakantie.
Waar en Wanneer: Vanaf 14 maart in alle Bram Ladage filialen in Nederland waaronder Den Haag, Schiedam, Gouda, Capelle aan den IJssel, Utrecht, Dordrecht en Delft. De finale vindt plaats op 29 april 2012.

Bron: Persbericht Bram Ladage

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.