Boekhandel Hurkmans wisselt PostNL agentschap in voor PostMasters

Datum: september 19, 2012

Per 1 juli is Boekhandel Hurkmans uit Grave de 12de PostMasters-vestiging van Nederland. “De zakelijke markt heeft behoefte aan een onafhankelijke aanbieder voor het versturen van post en pakketten”, zegt Ton Hurkmans. “PostMasters biedt de klanten een aantrekkelijker aanbod aan verzenddiensten. Met onze toetreding tot PostMasters hebben we toegang tot het assortiment van alle aanbieders van post- en pakketdiensten. Niet alleen de producten en diensten van PostNL, maar ook voor de diensten van DHL, DPD, UPS, FedEx en TNT kunnen wij concurrerende tarieven aanbieden voor onze klanten. Zowel nationaal als internationaal. Concreet betekent dit ook dat we betere marges verdienen dan voorheen met PostNL op de pakketdiensten. Onze medewerkers zijn getraind door de specialisten van PostMasters en kunnen bedrijven informeren over de mogelijkheden voor het verzenden van pakketten, direct mailing of het aangetekend versturen van brieven. Maar ook voor express post, rembourszendingen, koeriersdiensten of voor internationale shippings bent u bij ons voortaan aan het juiste adres.” “Voor PostMasters betekent dit een versterking van haar netwerk in kleinere steden. De zakelijke markt is altijd belangrijk geweest voor PostMasters. Hiermee verstevigen we onze ‘footprint’ in de pakketten en mailing markt”, aldus Thomas van der Lubbe, directeur PostMasters.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Boekhandel-Hurkmans-wisselt-PostNL-agentschap-in-voor-PostMasters.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.