BodySwitch sluit 1e franchisenemer aan

Datum: mei 13, 2015

BodySwitch is een praktijk voor ziektepreventie en leefstijlinterventie. Zij positioneert zich naast de reguliere aanpak van een uiteenlopend aantal ziektebeelden. Cliënten worden gecoacht naar een andere, gezondere leefstijl waarbij voeding en beweging alles bepalend zijn. Na een gedegen voorbereiding waarbij zaken als handboek, trainingsmateriaal, en hoofdkantoor op schema zijn opgeleverd en een succesvolle wervingscampagne is nu de eerste franchisenemer aangesloten.

Sicco Weertman is arts en gelooft sterk in de rol van preventie in de gezondheidszorg. Sicco is een zeer gedreven arts. ‘Ik zag het volstrekt niet zitten om in te zetten op bestaande structuren’ zegt hij over zijn motivatie. ‘Mensen zijn steeds vaker ziek en toch blijven in de reguliere gezondheidszorg zaken bij het oude. Feitelijk is er sprake van ziekenzorg en niet van gezondheidszorg. Als je ziek bent zijn de mogelijkheden eindeloos maar hulp bij voorkomen van ziekte is er nauwelijks.Aangetrokken door het maatschappelijke karakter van de formule, de ontwikkelingen in de markt en de toenemende interesse in ziektepreventie, hebben al meer dan 150 mensen interesse getoond in de formule. Het spreekt voor zich dat Frank Jonkers, oprichter en franchisegever blij met deze interesse.’ De reacties en de aantallen zijn geweldig. Een teken dat wij de juiste snaar raken.’

BodySwitch onderscheidt zich door het preventieve karakter van de behandeling. Zij staat een totaalaanpak voor met een strikt persoonlijke invulling. BodySwitch helpt cliënten vooral – maar niet uitsluitend – bij overgewicht, maag/darmklachten, diabetes, hart- en vaatziekten, burn-out, (chronische) vermoeidheid, herstel van ernstige ziekten maar ook sporters die hun presentaties verder willen verbeteren.De plannen voorzien in minimaal 50 vestigingen. Met als basis het gedachtengoed van Frank Jonkers, vastgelegd in zijn boek “kerngezond” ligt het in de lijn der verwachting dat nog dit jaar minimaal 3 franchisenemers aan de slag zullen gaan.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.