Blog Ontzorgd Verhuizen: “Je huis, dat ben jij”

Datum: maart 15, 2018

Je huis weerspiegelt je leven. Je brengt er lief en leed door met je partner, kinderen, familie en vrienden. Jaren- en jarenlang. Je huis, dat ben jij.

Maar dan merk je na 45 jaar dat de tuin te groot wordt om te onderhouden. De trap te steil. De straat te leeg. Je denkt na over verhuizen naar een appartement of seniorenwoning. Maar dat betekent afscheid nemen. Afbouwen.

Verhuizen wordt een enorm ding. Letterlijk en figuurlijk. Niks fluitend. Te veel spullen moeten mee, want je wilt je leven niet opruimen. Zenuwen spelen op. Voor sommigen een reden om de verhuizing uit te stellen. Heel begrijpelijk.

Wij zien onze klanten vaak worstelen met de beslissing om te verhuizen. Zeker als die plotseling komt. Maar als het eenmaal met wat hulp toch is gebeurd, horen we gelukkig vaak dat het nieuwe huis na een aantal weken toch weer een thuis wordt.

Want of je nu 25 of 85 bent, je huis, dat ben jij!

Franchisenemer worden?

Om het enorme groeipotentieel in Nederland te benutten, zoeken wij (aspirant)franchisenemers die als verhuisregisseur de verantwoordelijkheid willen nemen om hun eigen regio te ontwikkelen en te bedienen.

Lees meer in bijgaand formuleprofiel en reageer direct online. ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.