Biologische speciaalzaak in opmars

Datum: januari 17, 2017

De biologische markt is volop in beweging. Steeds meer consumenten kopen bewust gezonde en verantwoorde producten. Naast deskundig advies is een breed assortiment en voldoende voorraad doorslaggevend voor het succes van de individuele ondernemer. Daarom is er een groeiende interesse van retail-ondernemers om zich aan te sluiten bij biologische formules. Natuurwinkel bijvoorbeeld opende de afgelopen periode vier nieuwe vestigingen.

“Consumenten stappen steeds makkelijker binnen bij een biologische speciaalzaak vanwege het deskundige advies van de medewerkers en een compleet assortiment. Daarnaast proberen wij de bewuste koper steeds weer te verrassen met nieuwe producten die bij hem passen. Om het winkelgemak compleet te maken, zorgen we dat onze klanten niet misgrijpen. Mensen die hier warm van worden, zijn bij Natuurwinkel aan het juiste adres.” Aan het woord is Pieter Tent, eigenaar van Natuurwinkels in Utrecht en Huizen.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

De ervaren retail-ondernemer Pieter Tent koos bewust voor aansluiting bij de franchiseformule Natuurwinkel. “Natuurwinkel beschikt over een ijzersterk logistiek systeem. De leveringsbetrouwbaarheid is 98 procent. Zo kunnen wij onze klanten goed bedienen en grijpt niemand mis. Is er toch een leeg vak, dan kun je gebruikmaken van 24-uurs of zelfs 12-uurs levering. Deze soepele logistiek in combinatie met klantvriendelijke, zorgvuldige ondersteuning op een breed scala aan onderwerpen maakt van Natuurwinkel een betrouwbare partner. Zo kan ik mij volledig richten op het creëren van een prettige winkelbeleving voor onze klanten.”

Bio-beurs

Op 18 en 19 januari vindt in de IJsselhallen in Zwolle de Bio-beurs plaats. Tijdens deze biologische vakbeurs kunnen geïnteresseerde ondernemers kennismaken met Natuurwinkel. De groeiende biologische franchiseformule van Natudis is met meer dan 5.000 biologische producten een speciaalzaak in natuurvoeding.


Over Natuurwinkel

Natuurwinkel verkoopt alleen het beste uit de natuur. Samen zorgen we goed voor mens, dier en planeet. Dat is niet alleen zichtbaar in het assortiment, maar bijvoorbeeld ook in een duurzaam en klimaatneutraal winkelbeleid. Ekoland, het huismerk van Natuurwinkel, is met ruim 200 biologische basisproducten een bekend gezicht in natuurvoedingswinkels door het hele land. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.