Binnenkort opent een 2e burgerme vestiging in Utrecht

Datum: mei 18, 2017

Na de opening van burgerme Utrecht Noord op 26 juli 2016 is na een zeer succesvol eerste half jaar besloten tot een tweede vestiging voor Utrecht-Zuid. “wij krijgen zeer veel verzoeken vanuit de postcodes waar wij nog niet leveren, en daarom hebben wij besloten tot een tweede vestiging” aldus burgerme franchisenemer Harro Trouwborst.

burgerme Utrecht Zuid zal zich vestigen aan de Croeselaan 395 en wederom worden uitgerust met 26 zitplaatsen. Tevens wordt op dit moment een speciaal lunchconcept ontwikkeld en uitgerold naar eat-in, en delivery in het 4e kwartaal 2017. “Wij hebben deze lunchbroodjes speciaal laten ontwikkelen door een 4-voudig winnaar van het lekkerste broodje van Nederland, en zijn een perfecte toevoeging op ons middag assortiment”, aldus franchisegever Tim Meijers. “Als deze succesvolle trend zich doorzet, dan zal een volgende locatie zich op welstandsklasse A2 gaan vestigen”.

Op dit moment zijn er getekende intentieverklaringen voor burgerme Zoetermeer, Amsterdam, Enschede en Amersfoort. burgerme Nederland zoekt op dit moment geschikte franchisenemers met een horeca achtergrond voor Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Eindhoven, Den Bosch, Groningen, Breda, Tilburg, Hoofddorp/Nieuw-Vennep en Maastricht.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.