Binnen-ondernemer Van der Linde uit Waddinxveen hofleverancier

Datum: april 28, 2014

Het was een traject van bijna een jaar, maar de bekroning is een feit. Op maandag 14 april kwam het nieuws binnen bij Van der Linde voor wonen en werken uit Waddinxveen: het hofleverancierschap wordt toegekend. Dat betekende taart en champagne. Honderd jaar worden als winkel is een prestatie van formaat. Helemaal bijzonder is dat de vijfde generatie Van der Linde mede aan het roer staat én dat de winkel nog steeds op hetzelfde adres in Waddinxveen gevestigd is. Van der Linde voor wonen en werken heeft een feestje te vieren en wordt hofleverancier als één van de bijna vierhonderd bedrijven in Nederland die dat predikaat mogen voeren.

Sinds acht jaar voert Van der Linde de winkelformule binnen®, met vloeren en raamdecoratie. “Dat gaat goed, we zijn er tevreden over. binnen® sluit aan bij wat we als bedrijf willen uitstralen: niet focussen op prijs, maar op kwaliteit en service,” zegt Henk van der Linde, met Ruud van Schaik eigenaar van het familiebedrijf. “Het is sterk om samen de publiciteit te zoeken en reclame te maken. Als eenling is het lastiger en duurder om folders te maken, bovendien kunnen consumenten ons vinden via de binnen®-website.”Van der Linde uit Waddinxveen hofleverancier

Sandra van Rutten, verantwoordelijk voor de afdeling Woningtextiel binnen Euretco Wonen, feliciteert Van der Linde met het hofleverancierschap. “Het zegt iets over de kracht van familiebedrijven en het zelfstandig ondernemerschap zoals dat al een eeuw lang door de familie wordt beoefend. We zijn er trots op dat we bij binnen® een ondernemer hebben die hofleverancier geworden is.”

Profielschets

Euretco, gevestigd in Hoevelaken in het hart van het land, is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met ruim 2.100 zelfstandig winkeliers  en franchisenemers in de branches mode, sport, wonen en media. In totaal exploiteren zij zo’n 3.100 winkels. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt meer dan  € 2,5 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise,  wholesale en financiële dienstverlening aan zelfstandig winkeliers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren INTERSPORT, Runnersworld, COACH, Livera, Decorette, Vivante, Libris en Blz. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Label Company met Babyface, LCKR, Rags en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment, met eigen buying & sourcingkantoren in Hong Kong en Bangladesh. De zelfstandigheid van de winkelier staat centraal in de relatie. Ondernemers profiteren van het schaalvoordeel dat Euretco biedt zonder het gevoel van zelfstandigheid op te geven. Met 320 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar. Dankzij de centrale ligging aan de A1 pal bij knooppunt Hoevelaken is de locatie zeer goed bereikbaar, ook voor externe organisaties voor uiteenlopende evenementen. Euretco beschikt over dertien goed geoutilleerde zalen van  in totaal 5000 m2.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.