Binnen 2 uur benodigde investering binnen voor Roosendaalse accountant

Datum: oktober 20, 2014

Binnen 2 uur kreeg Ronald van Van IJsselmuide het geld bij elkaar voor zijn nieuwe accountantskantoor in Roosendaal: de crowd gelooft ook dat het anders kan en moet. Met een duidelijke visie op accountancy heeft hij zijn investeerders overtuigd: digitale boekhouding combineren met gerichte persoonlijke begeleiding van de ondernemer. Deze formule van OAMKB is reeds succesvol gebleken in 31 andere steden. Van IJsselmuide brengt dit concept nu naar de MKB ondernemers van Roosendaal.  

“Als ondernemer wil je toch meteen weten hoe het met de gezondheid van je bedrijf staat, en niet 1,5 jaar erna?” Na 20 jaar bij verschillende MKB-accountantskantoren te hebben gewerkt, besloot Van IJsselmuide voor zichzelf te beginnen, maar dan op een nieuwe, innovatieve manier. Met de online software die gericht is op tijdbesparing en up to date cijfers, blijft er tijd over om met de ondernemer te praten over zijn/haar bedrijf en ambities. Dat is waar  Van IJsselmuide het voor doet.

De landelijke franchiseorganisatie OAMKB waar Van IJsselmuide onderdeel van is, verzorgt de online software en is met alle accountants gezamenlijk het landschap van accountancy aan het veranderen.  Van IJsselmuide vindt het ongelooflijk dat er nog ondernemers zijn die veel geld betalen voor het inefficiënt werken van traditionele accountants.

Ronald is blij met het vertrouwen dat de investeerders uit de crowd via www.geldvoorelkaar.nl hebben in zijn nieuwe bedrijf. Als tegenprestatie biedt hij zijn investeerders begeleiding bij hun aangifte, de verzorging van jaarwerk of 5 uur gratis advies. Vanaf vandaag kunnen alle ondernemers in de regio West-Brabant met elk financieel vraagstuk bij hem terecht. Ook zaken als belastingadvies die hij niet in zijn eigen pakket heeft, kan de ondernemer binnen de organisatie van OAMKB vinden.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.