Bilingual Kids zoekt ZZP-ers die parttime Engelse les willen geven

Datum: maart 16, 2016

Vraag de gemiddelde ouder in je omgeving of zij het belangrijk vinden dat hun kind al vroeg Engelse les zou moeten krijgen op school, en je krijgt bijna altijd ‘ja’ als antwoord. Helaas zijn heel veel scholen nog niet zo ver, of verzorgt de leerkracht zelf sporadisch een les. Al met al niet voldoende om de kwaliteit die in het buitenland alleen maar omhoog gaat bij te benen. De vraag naar naschoolse Engelse les op basisscholen blijft aanhoudend groot.

Maar er is een oplossing. Bilingual Kids leidt mensen op om in die vraag te voorzien. Daarom zijn wij op zoek naar
enthousiaste kandidaten die vloeiend Engels spreken en het leuk vinden om met kinderen te werken. Na de zomervakantie gelijk van start en omzet maken? De eerstvolgende opleidingsronde tot Bilingual Kids Certified Teacher start al in de maand Mei.

Op donderdag 24 maart a.s. organiseren we weer een informatiemiddag voor geïnteresseerden op onze inspirerende nieuwe locatie in Arnhem. 

Meer weten? Inschrijven voor deelname kan hier! 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.