Bilingual Kids zoekt ondernemers in heel Nederland

Datum: september 25, 2013

Vanwege de toenemende animo voor Engels taalonderwijs voor kinderen is Bilingual Kids op zoek naar enthousiaste ondernemers die een franchisevestiging in zijn of haar eigen regio willen starten. Bilingual Kids geeft creatieve Engelse lessen aan kinderen vanaf vier jaar. Met haar eigen lesmateriaal en combinatie van taal met creativiteit is zij een unieke speler op de markt.

Een franchisenemer bij Bilingual Kids heeft affiniteit met creatief taalonderwijs voor kinderen en voelt zich uitgedaagd om een eigen regio te bedienen. De franchisenemer verwerft en onderhoudt een hechte klantenkring en zorgt voor de docenten en leslocaties.Bilingual Kids zoekt franchisenemers in heel Nederland!

Met Bilingual Kids heeft de franchisenemer een sterke en vernieuwende organisatie achter zich staan. Door jarenlange ervaring is haar zelfontwikkelde lesmethode up-to-date en afgestemd op diverse leerstijlen van kinderen. Klanten weten Bilingual Kids goed te vinden en met een groot netwerk van docenten biedt de organisatie snel platform voor de franchisenemer.

Benieuwd hoe jij kan meebouwen aan creatief Engels taalonderwijs voor kinderen in Nederland? Neem dan contact op via het online informatie aanvraagformulier op deze website.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.