Bilingual Kids prepareert regio’s voor potentiële franchisenemers

Datum: maart 24, 2014

Vorige week startte Bilingual Kids met 4 volle groepen en een wachtlijst op een basisschool in Zeist. Kinderen van 4 t/m 12 kregen na schooltijd Engelse les van een native speaker met de door Bilingual Kids ontwikkelde unieke lesmethode. De locatie valt onder de vestiging van het hoofdkantoor. Als onderdeel van de landelijke expansie die het bedrijf de komende jaren wil doormaken start zij leslocaties in potentiële franchiseregio’s.

“De regio Utrecht is zo een regio waar wij graag een franchisevestiging zouden willen starten. We weten dat er meer dan voldoende vraag is naar onze naschoolse lessen Engels voor kinderen”. Zegt oprichtster Tara Ubachs. Ouders zijn enthousiast, zij zijn bereid te investeren in de toekomst van hun kinderen. Een gegeven dat voor een grote groep altijd wel zo zal blijven. We komen zo tegemoet aan de grote vraag die er in heel Nederland is naar onze dienst.

Eind januari zijn we begonnen met acquireren in de regio en nog geen 2 maanden later startten we met een overweldigend aantal leerlingen. Een potentiële franchisenemer proberen we op deze manier te laten zien dat een regio in korte tijd omzet kan genereren en dat de terugverdientijd van de investering vrij kort kan zijn. Bovendien kan de kandidaat in een gespreid bedje stappen, een regio mèt inkomsten.Bilingual Kids heeft momenteel drie regio’s met omzet die beschikbaar zijn voor een ondernemende Business Developer om te exploiteren; Utrecht, Eindhoven en Maastricht.

Bilingual Kids heeft momenteel drie regio’s met omzet die beschikbaar zijn voor een ondernemende Business Developer om te exploiteren; Utrecht, Eindhoven en Maastricht.

Wilt u meer weten over franchisenemerschap bij Bilingual Kids in Utrecht, Eindhoven, Maastricht of een andere plaats? Kom dan op 4 april aanstaande naar onze informatiebijeenkomst in Postiljon Hotel Bunnik (RSVP).

Aanmelden kan via deze link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-informatiemiddag-ondernemen-bij-bilingual-kids-10674211855?ref=ecount

Meer informatie over Bilingual Kids vindt u hier.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.