Bilingual Kids nu ook in Apeldoorn

Datum: oktober 22, 2015

Eind september was het dan zover. De allereerste franchisenemer van Bilingual Kids, Sonia Pedregal-Quintanal (dame rechts op de foto), tekende voor 5 jaar bij. Sonia had destijds het lef om als eerste te investeren en de stap te nemen om bij Bilingual Kids franchisenemer te worden. Zoals het starten van elke onderneming best een risicovolle stap. En al helemaal om een beslissing te nemen als je nog geen voorbeelden (collega-franchisenemers) hebt.

In vier jaar tijd exploiteerde Sonia haar gebied Arnhem en Nijmegen. Toen de eerste onderhandelingen voor verlenging begin dit voorjaar startte werd al meteen duidelijk dat Sonia interesse had in een groter gebied. De samenwerking is altijd prettig verlopen. Nu zij niet zelf meer voor de klas staat is er voor Sonia ook meer ruimteEerste franchisenemer Bilingual Kids, Sonia Pedregal-Quintanal, tekende 5 jaar bij en gaat nu ook in de regio Apeldoorn van start. Bron: FranchiseFormules.NL  ontstaan om een groter gebied te managen. Geografisch gezien sluit Apeldoorn goed aan op haar huidige regio. Binnen enkele maanden hopen we de eerste klassen in Apeldoorn te mogen starten. Houd het in de gaten.

De ondertekening vond plaats onder het genot van een dinertje en een heerlijke Italiaanse Spumante en de beide partners waren uiteraard present.

Franchisegeefster Tara Ubachs (links op de foto) heeft onlangs ook een ‘Franchise Lite‘ versie uitgewerkt voor ondernemers die part-time willen aansluiten bij Bilingual Kids. 

Meer informatie over Bilingual Kids vindt u hier.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.