Bilingual Kids groeit door naar 8 vestigingen

Datum: september 13, 2014

Het schooljaar 2014-2015 is nu in alle regio’s goed op gang gekomen. En dat merken we hier op het hoofdkantoor. Veel aanvragen van ouders die hun kroost graag wat extra bagage willen meegeven in het leven. Jong beginnen met Engels wordt meer en meer een vanzelfsprekendheid. Hoewel het Nederlandse onderwijs wel bezig is met die ontwikkeling, zie je toch dat er nog erg veel moet gebeuren. Wij kunnen scholen helpen om in die behoefte te voorzien. Bilingual Kids bestaat deze maand 8 jaar en heeft expertise opgebouwd in het veld, een eigen methode ontwikkeld en denkt met verschillende partijen mee om vroeg Engels mogelijk te maken.

Binnenkort starten de 4e en 5e franchisevestiging. Naast de 3 andere franchisevestigingen in Den Haag, Arnhem enBilingual Kids groeit door naar 8 vestigingen. Bron: FranchiseFormules.NL Delft is het hoofdkantoor momenteel ook actief in Utrecht en werkt ze nauw samen met een partner in Eindhoven en Maastricht. Dat brengt het totaal aantal vestigingen binnenkort op 8. Maar er is nog een lange weg te gaan, want er is zeker nog plek voor ruim 30 vestigingen in Nederland alleen.

Interesse in franchisenemerschap bij een innovatieve formule met een maatschappelijk belang, meld u dan nu aan voor de informatiemiddag Franchise in Taalonderwijs op 3 oktober in Bunnik.

Meer informatie over Bilingual Kids vindt u hier.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.