BilancioBudget in RTL7 Ondernemerszaken

Datum: september 17, 2014

BilancioBudget, franchiseorganisatie gespecialiseerd in bewindvoering en budgetbeheer, was afgelopen zondag te zien in het televisieprogramma ‘Ondernemerszaken’ van RTL 7. Tijdens het programma werd ingezoomd op de aanpassing van de wetgeving omtrent bewindvoering door Erika Morren (formuledirecteur) en Arjan Hogervorst (rayon Arnhem).

Formuledirecteur Erika Morren is blij met deze ontwikkeling, zo bleek in het programma. Cliënten worden hierdoor beter beschermd, maar voor bewindvoerders is het moeilijker om te starten met hun bewindvoerdersschap. De franchiseformule van BilancioBudget biedt daarvoor uitkomst, zonder dat dit ten koste gaat van de hoge kwaliteitseisen die gesteld worden aan bewindvoerders. Dit staat namelijk zeer hoog in het vaandel bij BilancioBudget.

Ook werd er ingegaan door de twee bewindvoerders wat zij precies doen voor mensen die – om welke reden dan ook – niet hun eigen financiële belangen kunnen behartigen. Vaak wordt bewindvoering/rentmeesterschap verward met schuldsanering, terwijl dit een heel ander traject is.Erika Morren (rechts), formuledirecteur van BilancioBudget, wordt geïnterviewd voor RTL 7’s ‘Ondernemerszaken’. Bron: FranchiseFormules.NL

“Schuldenvrij Leven”

In de zomer van 2013 bracht Morren haar eerste boek “Schuldenvrij Leven” uit. In dit boek beschrijft zij de 6-stappen-methode, waarmee mensen zich kunnen bevrijden van hun schulden. Daarnaast leren zij om opnieuw te genieten van het (schuldenvrije) leven.

BilancioBudget is opgezet in 2010 door Erika Morren en heeft als missie: ‘Het creëren van (financiële) balans door het uitoefenen van goed rentmeesterschap’. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid naar meerdere rayons, waaronder Apeldoorn, Arnhem, Assen, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Roermond, Utrecht en Zwolle. 

Tip van de redactie! Bekijk hier een verkorte versie van de uitzending op YouTube 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.